Er man blevet klogere af detailhandel vs. Internet/online handel runde 1?

Danske Bank er klar med betalingstjenesten MobilePay til online handel.

En forventelig og velkommen nyhed man så komme – og en nyhed som uden tvivl vil gøre sit til at online handlen fortsætter med at buldre derudaf.

Også en nyhed som er med til at forstærke billedet af en – hvis ikke sovende – så i hvert fald ualmindeligt afventende dansk detailhandel:

Selvom MobilePay har været på markedet i 2 år (og som betalingsform for virksomheder i 1 år) og danskerne i dén grad har taget både app og betalingsform til sig, er det stadig primært små kaffepushere og en enkelt butik her og der (knapt 3400 i hele Danmark), der har taget muligheden for at tilbyde denne – for forbrugerne – ualmindeligt nemme betalingsmulighed til sig.

Det forstærker billedet af en aaalt for afventende detailhandel – som for 10-15 år siden stædigt insisterede på at vente med at se om det der Internet og Onlinehandel nu også blev til noget, og kom alt for sent i gang.

Man er tilsyneladende ikke er blevet klogere af de dyrt-købte erfaringer fra detailhandel vs. Inter-net/online handel runde 1 – men nu vil vente og se om alt det der omnichannel retail også bliver til noget – eller om det er et buzz-word som så mange andre, og nok går over igen.

Det gør det ikke.

Omnichannel retail er ikke et buzz-word. Det er retailerens nye virkelighed:

Kunderne forventer nem, lækker, relevant og interessant shopping. Hvor som helst og når som helst.

Og hvis det ikke er det, du stiller til rådighed – ja så er der andre der gør. Sådan gik det i runde 1 – og sådan kommer det til at gå i runde 2.

Der ligger både et kæmpe potentiale og tæt på uendeligt mange muligheder – og investeringen kan starte fra ‘beskeden’ til ‘solidt indhug i budgettet’.

Det eneste detailhandelen bare ikke skal være, er afventende. Toget buldrer allerede derudaf i fuld fart – dem der ikke springer på er i overhængende fare for at blive mejet ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *