Ta’ dit forbrugeransvar! Nu. Inden det er for sent.

Af Stine Grubbe 1
Dejligt at se at brancheorganisationen Dansk Detail idag er ude med et debatoplæg der opfordrer os, forbrugerne, til at bakke op om de danske butikker… Jeg støtter debatten og opfordrer igen – med et indlæg her på bloggen (fra maj 2012)  http://rosenfelt.blogs.business.dk/2012/05/07/bland-dig/

Du kan læse Dansk Details opfordring her: http://retailrebel.dk/ta-dit-forbrugeransvar-nu-inden-det-er-for-sent/ 

1 kommentar RSS

  1. Af B

    -

    Tjoh – Lad os starte med at boycotte alle bankerne og dernæst alle de detailvare butikker der tydeligvis tager ågerpriser. Altså kør til Tyskland.

Skriv kommentar

Kun fornavn og efternavn bliver vist i forbindelse med kommentaren. Dog skal alle felter med * (stjerne) udfyldes

Læs vilkår for kommentarer og debat på Berlingske Tidendes websites

RETNINGSLINJER

Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

Redaktionen

Yderligere info